Single reizen

Single reizen, alleen op vakantie maar toch samen!

Veel singles willen graag op vakantie, maar toch het liefst niet alleen. Dan zijn single reizen de uitkomst! Er worden veel single reizen aangeboden tegenwoordig. Er zijn speciale rondreizen voor singles naar onder andere Zuid-Afrika, Kenia, China, Thailand, CuraƧao, Peru, Canada, Noorwegen en Spanje. Dit kunnen actieve rondreizen zijn, maar ook culturele rondreizen.

Bent u meer het type dat geniet van een strandvakantie dan kan dat natuurlijk ook. Er worden bijvoorbeeld single reizen aangeboden naar Spanje, Griekenland en Turkije. Maar ook een cruise of wintersport vakantie is mogelijk als u single bent.

De single reizen hebben niet als doel mensen met elkaar te koppelen. Het kan natuurlijk zo zijn dat er een romance ontstaat, maar dit is niet direct de insteek van de single reizen. Het gaat erom dat u niet alleen op vakantie hoeft te gaan en u daarnaast de mogelijkheid heeft om nieuwe mensen te leren kennen.

Bij de meeste single reizen wordt er een leeftijdscategorie aan gekoppeld, zodat u zeker weet dat u met leeftijdsgenoten op vakantie gaat.